THE HOURGLASS STATEMENT COAT & COOL RETRO VIBES

SUNFLOWER (YOU HAD ME AT YELLOW)


INDEHOLDE REKLAME-LINKS


bikini top & OTHER STORIES bikini bottom & OTHER STORIES

Da jeg spottede den solgule højtaljede bikini hos & Other Stories, ledte den straks mine tanker hen til en strandsol i Positano Amalfikysten. Badedragter og højtaljede bikinier hører til et af mine softspots når det kommer til samlinger i min garderobe. Fra overtøj og strik, som jeg også har svært ved at modstå, til lidt mindre metervare er den blomstrede retrobikini placeret høj på ønskelisten til min næste strandferie.

Læs også: A Pop Of Color

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

  • Tina

    Glædelig 15.december og en dejlig weekend:-)
    Smukt og får helt lyst til en ferie til sydens varme nu:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE HOURGLASS STATEMENT COAT & COOL RETRO VIBES