SUNFLOWER (YOU HAD ME AT YELLOW)

8 THINGS I’VE DONE LATELY… #5


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit & OTHER STORIES skirt & OTHER STORIES

December flyver afsted og kalendermæssigt ville jeg ønske at der var et par uger tilbage inden jul. Ikke desto mindre går vi den sidste rigtige arbejdsuge imøde i 2018. Det betyder at jeg får en travl kommende uge, og hyppigheden af indhold på bloggen vil blive nedprioriteret en smule den kommende tid. Jeg har dog en liste med 8 indlæg, der forhåbentlig gerne skulle blive færdige inden 2019. Men nu til søndagens liste som blandet byder på et par gode udsalgsfund, endnu en weekend i Berlin, en julefrokost og en afsked, det første køb til vores nye lejlighed og lidt til. På det seneste har jeg blandt andet….

Læs også: 8 Things I’ve Done Lately… #4

 1. Shoppet udsalg. For jeg kunne ikke stå imod. Det blev blandt andet til den lille fjollede, men også ret cute, coin purse fra Jacquemus, som jeg også viste her, og en cool stik jeg forelskede mig i hos Acne Archive, men fandt billigere online. Da jeg klikkede den sidste strik hjem kan ikke linke til den, men kan linke til denne ribbede strik som jeg også drømmer om.
 2. Forelsket mig i et par cool girlfriend jeans, som heldigvis ikke vælter julebudgettet.
 3. Købt den første julegave. Til min kæreste. Jeg afvigede fra ønskelisten, men er helt sikker på at den alligevel falder i god smag.
 4. Ønsket at der var lidt flere dage i december. Med to nye store projekter der skal søsættes inden 2019, har jeg rigtig travlt med at nå det hele inden jul… Jeg tror ihvertfald, at det bliver ihvertfald en ultrakort juleferie for mit vedkommende i år.
 5. Fået min Georgia Jacob Athena lampe, som til trods for den gode pris jeg fandt den til, viste sig at være i rigtig fin stand. Jeg fandt lampen her.
 6. Været til julefrokost med Society B og samtidig sagt tak for to gode år i godt selskab… Jeg har nemlig valgt at rykke bloggen til et nyt domæne, men mere om det hen mod slutningen af året.
 7. Spenderet endnu en december-weekend i Tyskland. Denne gang ikke nær så langt sydpå, som forrige weekend i Berlin, men derimod knap over grænsen i Slesvig-Holsten hos min kærestes mor og hendes mand.
 8. I den forbindelse, traditionen tro, fået “Glühwein mit schuss” på det lokale julemarked. Jeg elsker gløgg og snaps gør den bestemt ikke dårligere.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Tina

  Glædelig 16.december og dermed også 3.advent:-)
  Og sikke fin liste.
  Gløgg med snaps er også bare uhmmmmm
  Nyd den smukke søndag i julens tegn:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNFLOWER (YOU HAD ME AT YELLOW)