Blog

Jordan 1 low

Modebranchen er eksploderet over de sidste par år, og det er dermed muligt at udtrykke sig gennem sit tøj, sko og accessoires som aldrig før. Især blandt kvinder er det for mange vigtigt, hvilket tøj de har på. Mange bruger deres påklædning til at afspejle deres personlighed, så andre kan fornemme, hvem de er, allerede før de taler sammen.

 

Mangler du inspiration til at forny din stil, kan du gøre som millioner andre og lede efter inspiration hos bloggere og influencere. På YouTube og diverse andre sociale medier deler en masse af nutidens stilikoner hver dag gavmildt ud af modetips og links til hjemmesider fyldt med lækkert tøj. Tilmed er der mange bloggere, som sørger for, at deres følgere kan kopiere deres stil, uanset hvilket budget de følger. Flere og flere bloggere laver nemlig kollektioner af tøj eller sko i samarbejde med High Street brands såsom H&M, Naked, Asos og mange flere.

 

Også blandt de helt store stilikoner bliver det mere og mere almindeligt, at vi ser dem bære helt almindelige mærker. For kun et par år siden viste kronprinsesse Mary sig for eksempel frem i et par sporty sneakers fra Nike, og senere kunne hun ses på den røde løber i en flot kjole fra H&M´s bæredygtige kollektion. Det er dermed langt fra umuligt at kopiere stilen fra Danmarks førende kendisser.

 

Sneakers der matcher din stil

 

Blev du også inspireret af den måde, hvorpå kronprinsessen kombinerede sit lange skørt med et par sporty sko fra Nike? Så skal du måske prøve stilen af selv. Inde hos Streetwear Evolution har de samlet et hav af sporty og behagelige sneakers, og her kan du helt sikkert finde noget, der vil matche dig og din stil. Er du til det cool og feminine, kan du for eksempel se nærmere på Jordan 1 low.

 

Jordan 1 low – en cool sko til alle anledninger

 

Jordan 1 low er en flot og klassisk sko, som har eksisteret i flere årtier. Når skoen aldrig er gået af mode, er det fordi, den har et tidsløst design og kan kombineres med alle former for outfits. Hvad end din stil er afslappet og sporty eller sød og feminin, så kan du ikke gå galt i byen med et par Jordan 1 low. Skoen vil tilføre dit outfit charme og personlighed, og samtidig vil du nyde godt af, hvor behagelig Jordan 1 low føles på fødderne.

 

Ligesom mange andre sneakers, så kommer Jordan 1 low nemlig med den store fordel, at det er en utroligt behagelig sko med en blød og fleksibel sål. Dermed kan du uden problemer have skoen på i en travl hverdag uden at ende med trætte og ømme fødder. Kig ind på hjemmesiden hos Streetwear Evolution, og se deres mange flotte Jordan 1 low.

Du kan måske også lide...