Blog

Chemex: Servér kaffe med stil, når du får gæster

I Danmark er der rig tradition for at byde sine gæster på kaffe, når de kommer på besøg. Kombineret med en kage eller andet sødt, er det en fin måde at starte besøget på. Hvis du gerne vil byde dine gæster på en ekstra lækker kop kaffe, bør du overveje at anskaffe dig en kaffebrygger fra Chemex.

Med en Chemex kaffebrygger får du en kop kaffe, der er mere intens og ren i sin smag. Faktisk har kaffebryggeren også evnen til at fjerne kaffens velkendte bitterhed, der for mange er en kedelig smagsoplevelse. Hvis du vil vide mere om den sublime kaffebrygger fra Chemex, kan du blot læse videre.

Derfor er Chemex noget helt særligt

En kaffebrygger fra Chemex har flere særlige egenskaber. Blandt andet er kanden fremstillet af laboratorieglas af højeste kvalitet. Det betyder derfor også, at kanden er varmefast. Det er netop denne evne, der forhindrer, at kaffen får en bitter smag. Med et varmefast glas bliver der nemlig ikke frigivet smag til kaffen. Det vil med andre ord sige, at kaffen får lov til blot at smage af kaffe.

Chemex har også designet deres egne filtre, der supplerer kaffebrygningen på bedste vis. Filtrene er nemlig med til at frasortere både bitterhed og æteriske olier. Derfor er filtrene fra Chemex også et must, når du gerne vil have det ultimative ud af din Chemex kaffebrygger.

Flot design, der pynter i køkkenet

Udover at brygge en fænomenal kop kaffe, er Chemex også en flot kaffebrygger, som du sagtens kan lade stå fremme. Kanden er formet med som et flot og karakteristisk timeglas. Derudover har den også en blank trækrave med lædersnør. Det gør kanden til et dekorativt element, der pynter i ethvert køkken.

Kanden er også udstyret med et smukt glaslåg, der også tjener et funktionelt formål. Glaslåget kan nemlig holde kaffen både varm og frisk længe efter, at den er blevet færdigbrygget.

Vælg mellem flere forskellige typer kaffe

Med en kaffebrygger fra Chemex kan du vælge mellem flere forskellige typer kaffe. Dog anbefales det at brygge med mellemristede kaffe, hvis du vil have den bedste smagsoplevelse.

Kaffebryggerens metode giver dig mulighed for at skabe en både ren og fyldig kaffesmag, hvor du virkelig kan fremme kaffebønnens helt særlige aroma. Derfor kan du også sagtens vælge blandt flere forskellige mærker inden for kaffebønner.

Du kan måske også lide...