Blog

Duftende olier og lys fuldføre indretning

Duftende olier og lys fuldføre indretning

Det handler om at skabe en dejlig stemning inde i ens bolig, så man har lyst til at være der. Og det indebærer at man kigger lidt på at skabe en dejlig luft derinde samt hyggelig belysning.

Læs med her for at blive klogere på hvordan du skaber en sådan god stemning.

Derfor betyder duften noget

Vi tænker sjældent på det, men det betyder faktisk ret meget hvilken duft man har inde i ens bolig. Det er en af vores sanser og det påvirker vores sindsstemning gevaldigt, hvilke sanseindtryk vi gør os i løbet af dage.

Giv steming med duftlys og lignende. Du kan også sagtens benytte røgelse og meget andet, hvis det er noget du godt kan lide lugten af. Spray og duftpinde giver en fin let duft og det er sjældent noget, som koster særlig meget.

Der er egentlig en del muligheder at vælge imellem, hvis du gerne vil skabe en bedre duft inde i hjemmet med midler som disse. Det er derfor en god idé at prøve at orientere sig lidt om ens muligheder. På den måde kan man nemmere finde frem til det rette for en selv.

Hyggeligt lys der hvor det gælder

Det er også en god idé at tænke lidt på hvilken belysning vi har inde i vores boliger. Man kan få nogle meget dejlige glødepærer i dag, som giver en rigtig hyggelig og varm belysning. Det er netop det, som du skal ud og have fat i.

Det er dog vigtigt ikke at have sådan en varm og mere hyggelig belysning alle steder i boligen. Det er for eksempel dejligt at have inde på soveværelset, når man ligger og læser om aftenen. Inde i stuen er også et godt sted at have det. Men på kontoret og i køkkenet vil vi som regel gerne have klar belysning, så vi kan se hvad vi laver.

Du kan måske også lide...