Blog

Derfor skal du bruge primer

Smuk og sund hud er noget, som vi alle stræber efter. Hvis du elsker, at bruge makeup, så ved du sikker også, at man skal passe godt på, hvilke produkter man bruger i ansigtet. En effektiv måde, at passe godt på ens hud på, samtidig med man forbedre sit makeuplook er, at bruge en primer. En primer har enormt mange fantastiske fordele, som gør den til et absolut must have i din skin-care rutine.

Brug primer under din makeup

En primer bør være det første step i en hver makeup rutine. Makeup kan generelt være hårdt for vores hud og give gener som tilstoppede pore, tørre plamager eller fedtet hud. Derfor bør du lægge en primer under din makeup. En primer forbereder nemlig huden på makeup og sørger samtidig for, at makeuppen holder længere.

Din primer plejer din hud og forfiner strukturen før du putter din makeup på. Lad primeren sidde i et par minutter før du påfører foundation eller concealer for de bedste resultater. Når du bruger primer som første step i din makeup rutine, sikrer du, får du med garanti bedre makeup-resultater. Din makeup sidder længere og ser friskere ud i mange timer, når dit ansigt er forberedt med en god primer.

Testvindende primer for de bedste resultater

Der findes mange primere på markedet, men det anbefales naturligvis, at du investerer i det bedste, hvis du gerne vil se de bedste resultater. En god primer til formålet er den testvindende Youngblood Mineral Primer, som er skabt med naturlige og sunde ingredienser. Når det kommer til din hud, er det en god ide, at vælge skånsomme produkter med masser af mineraler og vitaminer, så huden opretholder sin glans.

Du kan se hele anmeldelsen her og se, hvorfor netop denne primer er det bedste valg for dig. Denne testvindende primer er anmeldt af eksperter, som en af de bedste på markedet, derfor er du garanteret ægte kvalitet med dette effektive skønhedsprodukt. Du kan bruge primeren alene eller som et underlag før din daglige makeup.

Effektiv hudpleje hver eneste dag

En primer er ikke kun til for, at forberede din hud på makeup. Primeren kan også bruges som et essentielt step i din daglige skin-care rutine. Med en god primer ved hånden tilfører du dagligt mineraler og vitaminer, som opretholder hudens struktur og stimulerer hudens naturlige produktion af kollagen, som strammer ansigtet op.

Primere er også bevist, at have en positiv effekt, hvis du eksempelvis døjer med fedtet hud. Derudover har primeren en indvirkning på mindskning af synlige porer og rødme i din hud. Hvis du døjer med stress, som har sat synlige mærker på huden, så kan en primer også afhjælpe pigmentforandringer i dit ansigt og genoprette hudens naturlige udseende.

Hvordan benytter jeg min primer?

De fleste primere påføres som dråber på huden, som nænsomt skal masseres ind i ansigtets hud. Din primer skal påføres efter din normale dagcreme, men før din foundation, mineralpudder eller anden makeup. Primeren hjælper til, at binde din makeup til huden, derfor er det vigtig, at den påføres først. Lad primeren sidde i et par minutter, før du putter din makeup på.

Der findes primere på markedet, der har farve i sig eller binder sig til din hudtone. Med disse primere kan du blive helt fri for, at benytte foundation eller pudder, da primeren i sig selv giver din hud den ønskede struktur og glød.

Hvis du benytter din primer uden makeup, skal den påføres som det sidste trin i din skin-care rutine. Det vil sige, at du skal bruge din primer efter din ansigtscreme for at give huden en flot finish med smuk glød.

Du kan måske også lide...