Blog

Diskret tandretning med BetterSmile

Drømmer du om det perfekte smil? Vil du gerne have rettet dine tænder på en let og diskret måde? Når man skal have rettet tænderne til, så er det næsten altid nødvendig, at gå med bøjle. For mange er det en irriterende tid, når man skal gå med bøjle. Skinnerne på tænderne kan både irritere munden og gummerne, og så er bøjlen meget tydelig og ændre på ens naturlige smil. Her i moderne tid er der endelig kommet et alternativ til de klassiske togskinner, så du kan få rettet dine tænder til med en bøjle, som ingen lægger mærke til!

Den moderne bøjleløsning

I mange år har tandretning haft brug for fornyelse – og det findes nu! Invisalign er det helt nye inden for diskret tandretning, som virker lige så effektivt som en klassisk bøjle.

Invisalign er en gennemsigtig tandskinne, som sættes ned over dine tænder enten i over eller undermunden for at rette dem til. Invisalign er en behandling, som bliver skræddersyet til dig med en helt unik bøjle. Dine tænder vil blive 3D scannet af topmoderne computerteknologi, så bøjlen kan designes til, at passe til lige netop din mund.

Få hurtige resultater med flotte tænder

Invisalign kan meget muligt være fremtiden inden for bøjlebrug, da den ikke kun er diskret i sit udseende, men også enormt effektivt. Invisalign virker for eksempel op til 50% hurtigere end en normal bøjle, hvilket vil sige, at du ikke behøver gå med din bøjle i lige så lang tid, for at se gode resultater med snorlige tænder!

Ønsker du dig dit drømmesmil? Se resulatet med BetterSmile. Klinikken tilbyder behandling med Invisalign udført af dygtige tandlæger med erfaring inden for diskret tandretning. Hvis du har spørgsmål eller undren omkring behandlingen kan du bestille tid til en gratis forundersøgelse, før du træffer den endelige beslutning.

En lettere hverdag med Invisalign

Tandretning er aldrig en sjov proces, men med Invisalign gøres det meget nemmere. Du behøver ikke bekymre dig om det udseendesmæssige aspekt af, at skulle gå med togskinner i munden. Invisalign skinnen er stort set usynlig og meget diskret sat i din mund. Ydermere er skinnen behagelig, at gå med, så du mærker ikke til, at tænderne rettes til.

Noget af det smarteste ved Invisalign er, at du selv kan tage bøjlen af og på. Det vil sige, at der ikke er nogen restriktioner i forhold til, hvad du kan spise eller drikke. Du tager nemt og enkelt bøjlen ud, og sætter den tilbage på tænderne, når du er færdig med at spise.

Vil du gerne i kontakt med en klinik, som du kan stole på? Læs mere om BetterSmile her, og find ud af, hvad Invisalign kan gøre for dine tænder.

Du kan måske også lide...