Blog

Infrarød sauna – forbrænd kalorier mens du slapper af

Er du vild med Instagram, YouTube og diverse andre sociale medier? Elsker du at følge med i, hvad dine yndlingsbloggere laver, når de skal forkæle sig selv og deres omgangskreds? Og kan du også godt blive lidt misundelig, når du følger med i, hvordan de bedste bloggere fylder deres liv med ansigtsbehandlinger, spabade og nye wellnessformer? Det er der ikke længere nogen grund til. Hos Shaping Studio i Randers har de nemlig gjort alle de luksusbehandlinger, som du kender fra de sociale medier, tilgængelige for alle og enhver. Her er der fokus på velvære og på at blive den bedste version af sig selv. Shaping Studios mange revolutionerende tilbud spænder vidt, og fælles for dem er, at de alle er med til at give dig en bedre, sundere eller stærkere krop.

 

Måske har allerede du set, hvordan de kendte Youtubere er begyndt at bruge EMS-træning, som en måde hvorpå de kan få motion hurtigt og effektivt. Så ved du også, at denne træningsform er hård og intens. Ønsker du et mere afslappende alternativ, kan du med fordel give dig i kast med infrarød sauna. Infrarød sauna varmer kroppen op indefra ved hjælp af milde infrarøde stråler. Når kroppen varmes op til en temperatur mellem 40 og 65 grader, vil hudens porer åbne sig, og dermed kan din krop langt nemmere skille sig af med de dårlige toksiner og øvrige affaldsstoffer. Din krop forbrænder altså et højt antal kalorier, alt imens det eneste, du skal fokusere på, er at læne dig tilbage i den behagelige stol og nyde strålernes varme i din krop.

 

Lyder det næsten for godt til at være sandt? Ja måske. Ikke desto mindre er virkningen af infrarød sauna videnskabeligt bevist, og mange bloggere sværger nu på det som en metode til både at opnå velvære og motion. På den ene side vil behandlingen få dig til at slappe af, og du vil hurtigt føle, at din krop giver efter for varmestrålerne og lader alle de dårlige stoffer forsvinde ud. På den anden side vil du samtidig hurtigt kunne se tydelige resultater, hvis du sørger for jævnligt at besøge Shaping Studio og gøre brug af deres infrarød sauna. Faktisk svarer 30 minutter i infrarød sauna til at tage en fem kilometer lang løbetur!

 

Har du en travl hverdag, kan du også med fordel benytte dig af infrarød sauna. Behandlingen tager kun 45 minutter, og i modsætning til almindelig sauna er du helt fri for damp og fugt. Når tiden er gået, vil du dermed træde frisk og veloplagt ud, og så er du hurtigt klar til at vende tilbage til hverdagen. Hvis du vil vide mere om alle fordele ved infrarød sauna, så kontakt Shaping Studio med det samme, og hør mere.

Du kan måske også lide...