Blog

Pusletasken fra Cama Copenhagen 

Nu skal vi ikke tale udenom: Verdens hårdeste job er at være mor. Det er udfordrende, trættende og der er øjeblikke, hvor det hele føles håbløst. Omvendt er det meningsgivende, dejligt og ethvert mørkt øjeblik bliver hurtigt glemt, når lykkerusen rammer.

Vi har alle sammen brug for hjælp en gang imellem. For det er ikke altid nemt, når man skal huske alt. Derfor må du gerne forkæle dig selv med den sorte pusletaske fra Cama Copenhagen.

Hvordan kan den hjælpe dig? Læs med her.

Flot på den praktiske måde

Det er en skrøne, at man giver afkald på sig selv, når man bliver mor. Uanset om du er mor, eller blot er på vej til at blive det, så kan du stadig få flotte tilbehør, der samtidig er praktiske. Pusletasken fra Cama Copenhagen har et simpelt og elegant design, der gør, at den kan kombineres med de fleste outfits.

Du kan slippe afsted med denne taske, uanset om du skal en tur i parken, til bryllup, til fest eller på shopping tur. Den blanke yderside, der er dækket af vandafvisende polyester, holder en enkel tone, der står som kontrast til indersidens rummelighed. Du behøver aldrig at gå kompromis med dit udseende, for med denne løsning vil du altid have et sikkert valg, der både er stilfuldt, lige til og som ikke føles klodset at have med.

Målene er ideelle for enhver størrelse, og stropperne indbyder til, at du både kan bruge den som en crossbody eller håndtaske. Desuden er den nem at rense, så hvis uheldet skulle være ude, så kræver det ikke et vitterligt stort vaskearbejde.

Hvad skal den indeholde?

Hvad skal den ikke indeholde? Der er et hav af muligheder. Udover pusledelen af polyester og 100% økologisk bomuld samt dit lagen af Oeko-tex certificeret bomuldsfrotté, der følger med tasken, så er der frit valg på alle hylder. Det gælder for alle, børn såvel som voksne, at vi ikke alle er ens, og vi har forskellige behov. Disse skal der heller ikke skabes et kompromis omkring, for med den rigtige pusletaske er der plads til alle børnenes ting og dine egne.

Taskens indvendige design er opbygget således, at den indeholder diverse lommer og rum, der alle egner sig til både bleer, flasker, sutter, bamser, telefon, pung, make-up taske osv. Så sig farvel til usikkerheder, uhåndterbare pakkeløsninger og føl dig som den selvsikre og flotte mor, som du er.

Du kan måske også lide...