Blog

Sådan undgår du Wordfeud snyd

Det har været en lang dag på arbejdet, du kommer hjem og er klar til at slænge dig i sofaen med et godt glas vin og et spil Wordfeud. Men ordene driller, og din veninde er endnu engang mange point foran dig. Du orker ikke mere, og sidder pludselig og søger efter hjemmesider for Wordfeud snyd. Stop. Tag en dyb indånding, læs disse gode råd, og bliv en sand ordkløver helt uden at snyde.

Brug dine brikker

Noget af det mest frustrerende, der kan drive dig til Wordfeud snyd, er, når du har lavet et genialt ord, der bare ikke giver så mange point, som du havde håbet på. Det er vigtigt at huske at få brugt så mange af dine brikker som muligt. Gem ikke på dem for længe, og husk, at der er ekstrapoint at hente, hvis du kan lave et ord med alle dine brikker på en gang.

Slå op i ordbogen

Wordfeud er baseret på retskrivningsordbogen, og det er bestemt ikke Wordfeud snyd at slå op i din ordbog. Hvis du mangler inspiration til at komme af med nogle af de sværere bogstaver som z, q og x, kan det være rigtig nyttigt.

Vær opmærksom på endelserne

Det kan nogle gange spænde ben, hvis man er for fokuseret på at slippe af med alle brikker. Det er nemlig vigtigere, at du ikke forærer point til din modstander, ved for eksempel at lade dine endelser lægge op til ord med mange point hos modstanderen.

… og så et godt glas vin

Når du har fået helt styr på dit spil uden Wordfeud snyd, kan du med fordel begynde at perfektionere det dertilhørende glas vin. Vælg den bedste vin til din hyggestund med Wordfeud ved at blive en sand ekspert gennem vinsmagning. Se hvilke vinsmagninger, der bliver afholdt i Danmark på https://www.hittaprovning.se/.

Du kan måske også lide...