Blog

Dine børn skal da også ligne deres superhelt!

Kan du huske dengang du var barn og rendte rundt i din yndlingstrøje med Batman eller Spiderman, og følte dig ret sej? Hvordan dig og dine venner løb rundt på legepladsen, og diskuterede hvem der henholdsvis skulle være Superman, Wonder Woman, og Flash? Størstedelen af os kan nikke genkendende til hvor seje vi følte os, når vi mødte op på legepladsen med vores yndlingshelte på trøjen. Det skal dit barn heller ikke snydes for, vel?

Paw Patrol – de nye superhelte.

Paw Patrol er et børneshow, der startede i 2013 på Nickelodeon. Den canadiske serie har siden da taget børnefjernsyn med storm, og nu er på sin 9. sæson. Serien omhandler en ung dreng kaldet Ryder, der står for et hold af redningshunde kaldet Paw Patrol. Hver hund har et specifikt sæt af evner, der svarer til hver en gren af nødservices, hvilket kan være alt fra politiarbejde, brandredning, til konstruktion. Paw Patrol er blevet taget godt imod og hyldet som et show, der fokuserer på omhyggelig problemløsning, hvor man tænker over tingene i stedet for at brage afsted. Showet har omkring 20 priser under bæltet, alt fra soundtrack til årets børneshow, og det siger meget om hvor højt elsket showet er. Blandt de højtelskede karakterer, er der hovedgruppen bestående af politihunden Chase, brandhunden Marshall, Zuma der er livredder, håndværkeren Rocky, bygningsarbejderen Rubble, piloten Skye, og Everest der er en redningshund.

Hver hund er også blevet tildelt sin egen farve, hvilket tydeligt kan ses på deres respektive uniformer og på plakater. Dermed kan dine børn også få lov til at lege med og klæde sig ud som deres yndlingssuperhund.

Skal dine børn også have lov til at lege superhelt?

Paw Patrol tøj er fulgt med showets stigende popularitet og det er derfor nemt at finde dit barns helt egen lille superhelteuniform, om den skal være blå som Chase, rød som Marshall, gul som Rubble, eller lilla som Everest; hvad end farve og hund dit barn kunne ønske sig. Med Paw Patrol tøj vil dine børn nemt kunne finde venner, da deres røde trøje viser at de synes Marshall er den sejeste dalmatiner i verdenen; dermed bliver Paw Patrol samlingspunktet for dine børn og deres fremtidige venner, uanset om trøjen er blå, rød, gul, eller lilla. Ud over at det gør det nemmere for dine børn at falde i snak med andre, fylder det også dine børn med den velkendte glæde du selv fik da du var barn, når du havde sin sorte Batman trøje på, eller den blå Superman hættetrøje; som du selv løb rundt på legepladsen og lod som om du fløj, vil dine børn opleve den samme glæde i deres nye Paw Patrol tøj. Det er deres tur til at være helt. Hvorfor nøjes med legetøj, når de kan få Paw Patrol tøj til dine børn, så de kan vise resten af legepladsen, hvem der har det sejeste tøj og hvilken superhund de vil være næste gang der skal leges Paw Patrol.

 

Du kan måske også lide...