Blog

Gaveideer til ham i dit liv!

Hvad giver man manden, der har alt? Det kan tænkes at din bror, far, kæreste eller anden mand har fødselsdag, og du ved ikke hvad du skal give ham i gave. Ligegyldig hvem gavemodtageren er, så vil du gerne give et godt indtryk ved at give den helt rigtige gave.

Det bliver sværere og sværere at give gaver efterhånden som personen bliver ældre, da han selv har købt en del ting igennem livet. Derfor skal du tænke lidt ud af boksen for at ramme plet, når du køber gave til ham. Derfor har vi fundet et par vidt forskellige ideer til inspiration, som måske kan være den helt rigtige gave til kæresten, manden, din bror eller hvad end relation du har til ham.

Chromecast

Google Chromecast er en smart opfindelse, der gør det nemmere at se streamede udsendelser på dit tv. Donglen er nem at forbinde til dit tv’s hdmi stik. Og lige så nem at bruge når telefonen skal tilsluttes for at vise Netflix, HBO, DR eller måske Youtube med sjove klip eller andet.

Chromecast er en fin gave til ham, og velegnet til yngre såvel som ældre mænd. Tænk altid på elektronik når du skal finde gaver til ham.

Motionsudstyr eller Fitness medlemsskab

Måske han trænger til at komme i form? Her kan diverse motionsudstyr til hjemmetræning være den helt rigtige gave til ham. Eller du kan vove et øje, og give ham et medlemsskab til det lokale fitnesscenter.

I fitnesscentret får han mulighed for hele udstyrspaletten med løbebånd, cykler, romaskiner og styrketræningsredskaber til dem der skal tabe sig og forbedre sin kondi. Der er maskiner, der kan være med til at få en i gang med styrketræning, men også frie vægte til de rutinerede løftere.

Hver dag er der masser af hold med fokus på vægttab gennem intensiv træning. Et medlemskab er fin gave til din kæreste eller mand, der har taget lidt for meget på gennem årene. Så er det måske på tide at komme ned i centeret og smide nogle kilo.

Vinreol

Enhver mand, der nyder livet, går ofte også op i god mad og vin.

Mange mænd laver selv mad, og svinger stegepanden når de kreer smarte opskrifter. Selv de mænd, der ikke har lært at lave mad, sætter pris på god mad og der skal helst være en vin til.

God vin er en videnskab i sig selv, og det kræver erfaring at udvælge den rigtige til middagsbordet. Derfor er der nu også kommet kurser i vinsmagning, som kan gøre en til en ægte vinekspert.

Når nu man har lært, hvad der er god vin, bliver man nødt til at købe nogle flasker. Derfor har vi valgt denne gave til ham, som giver ham mulighed for at lave sin egen lille samling.

Rosendahl Vinreol har plads til 12 flasker og er i et smukt funktionelt design. Dette er en af de gaveideer til ham som vil gå rent ind.

Vinene bliver holdt fast i flaskehalsen, hvilket giver et unikt look. Den vil imponere vennerne, der måske vil synes, at han er en ægte vinkender.

Her har du plads til alle dine favorit vine, og du kan have vinreolen i køkkenet, stuen eller hvor du synes den gør sig bedst.

Fodboldrejse til London

Til manden der har alt og elsker fodbold, her kan en fodboldrejse være den eksklusive gaveide. Han skal en tur til en af Europas mest fascinerende byer, London, og se fodbold.

Det er den perfekte gave til manden, der har rund fødselsdag eller måske lige er blevet 18 år. En fodboldrejse inkluderer en weekend i London på hotel med entre til en premier league kamp.

Man får mulighed for at opleve den helt unikke stemning, der er til en kamp, og man kan nyde det høje tempo og tekniske niveau.

Premier League er måske verdens bedste liga, og de aller fleste følger bare lidt med i om det nu er Chelsea, City, Liverpool eller Manchester United, der vinder titlen i år.

Derfor er det en velegnet gave til alle mænd i alle aldre, og perfekt hvis du virkelig vil give en stor gave dette år. Turen giver også mulighed for at stifte bekendtskab med byens natteliv, og man kan nyde en pint på en af de mange barer i London.

Engelsk mad som fish and chips hører også med til oplevelsen, og byen mangler ikke restauranter. I dagtimerne kan man bruge lidt tid på byens mange attraktioner, og en rundtur i turist bus kan være en god ide.

Vi håber, at du har kunnet bruge vores gaveideer til ham. Til sidst kan vi kun anbefale, at du tænker på hvordan du kan overraske den mand, der skal have gaven. Det er intet sjovere end at blive overrasket, med en gave som man ikke havde set komme, men som man kan lide.

Tag dig tid og brug din fantasi, når du skal købe de rigtige gaver til ham. Det er jo kun en gang om året, at han har fødselsdag, så brug anledningen til at gøre ham glad.

 

Du kan måske også lide...