Blog

Grillsæsonen er begyndt – har du det hele?

Der findes absolut intet bedre end en skøn sommerfest ude i haven med en masse lækker mad på grillen og fantastisk selskab. Arrangerer og udfører man en dejlig havefest, vil man for altid blive husket som den bedste værtinde, og ens venner vil helt sikkert se frem til den næste invitation fra din side.

Ejer man en grill og det rigtige festudstyr, er man allerede meget tæt på at holde en skøn fest, og med de sidste detaljer kan man næsten ikke gøre noget forkert. Læs mere her for at sikre, at din grillfest bliver en succes.

Den hyggeligste grillfest

Som sagt er en havefest i sommermånederne dømt til at blive et godt arrangement, som dine gæster helt sikkert ikke vil glemme lige foreløbigt.

Det fede ved at afholde en fest udendørs er, at der er en helt særlig stemning over det. Ved at man flytter festen ud i den friske luft, kommer man tættere på fuglene og naturen, og det er med til at give gæsterne energi og live festen en smule op. Samtidig giver det festen en mere afslappet stemning, som lægger op til en masse hygge og sjov.

Passende kan man sætte gang i sin havegrill, hvor man let og lækkert kan grille både kød og grøntsager til ens gæster. En havegrill øger hyggen yderligere, og maden vil komme til at smage helt fantastisk, hvis den først har været et smut forbi grillen.

Man kan med fordel aftale med sine gæster, at de kan tage lidt af hvert med til grillen, så alle får noget at spise, som de godt kan lide.

Det rigtige udstyr

Udover den rigtige grill skal man selvfølgelig også have styr på resten af festens udstyr.

Først og fremmest skal man være opmærksom på den rette dekoration til festen. Her kan man med fordel pynte op med guirlander, flag, rispapirlamper og stearinlys, og man kan pynte bordene yderligere med friskplukkede blomster og foldede servietter.

Dernæst er det selvfølgelig selvsagt, at man også skal få sat et stort langbord med stole op i haven eller på terrassen. Kun på den måde kan alle gæster føle sig velkomne og føle, at de har et sted, de kan være. Man kan også lægge tæpper ud på græsplænen, hvis man skulle få lyst til at flytte festen derover senere.

For at kunne få den optimale feststemning, kan man spille for eksempel kongespil eller bold i haven. Aktiviteter som disse vil helt sikkert være med til at gøre det til et brag af en fest.

Du kan måske også lide...