Blog

Inspiration til indretningen

Dette indhold er sponsoreret.

Har du svært ved at finde hoved og hale i, hvordan du indretter dit hjem bedst muligt?  I denne artikel får du tips og tricks til, hvor du kan starte, hvad du kan overveje, og hvordan du kommer i gang. Vi tager i denne artikel udgangspunkt i to rum – køkken og stue. Vi håber, du vil læse artiklen til ende og kan bruge nogle af vores tips og tricks i din indretning. God fornøjelse.

Sådan indretter du dit køkken

Du skal med stor sandsynlighed bruge en stor del af din tid i køkkenet. I den forbindelse kan der være behov for gode råd til, hvordan du indretter dig bedst her. Først og fremmest kan det være en god idé at overveje, om du har alt service og øvrige køkkenredskaber. Her anbefaler vi eksempelvis Bing og Grøndahl gamle stel, hvis du er til smukt service, der kan bruges i både hverdags- og festsituationer.

Service kan du selvsagt ikke komme uden om, men her er det også en god idé at vælge et sæt, der kan bruges i flere forskellige anledninger, så du ikke løbende skal supplere med andet stel. Dog kan det selvfølgelig være oplagt at vælge imellem forskellige stel, så der er noget særligt over det i specifikke anledninger.

Derudover er køkkenindretningen også et spørgsmål om valg af hylder eller skabe, bakker med krydderier, planter, køkkenredskaber og meget mere. Er du ikke til et rodet look, anbefaler vi, at du sørger for at pakke de største køkkenredskaber væk. Det er især en god idé, hvis du har et forholdsvis lille køkken og derfor har begrænset køkkenplads. For at pifte køkkenet op er det en god idé at hænge billeder op, dekorere hylder med service, placere små planter hist og her samt eventuelt male en væg. Mulighederne er mange for at få det ideelle køkken til din smag og ikke mindst behov.

Sådan indretter du din stue

Der findes også alverdens måder at indrette en stue på. Dog er det altid en god idé at overveje, hvordan du kan dekorere rummet med hyggelige kroge og små dekorationer, varme belysninger, matchende farver og behagelige møbler. I den forbindelse kan det være en god idé at supplere med et eller flere gulvtæpper.

Gulvtæppers bløde materialer giver hygge til rummet, samtidig med at tæpper er gode til at dele rummet op i sektioner, hvis du for eksempel har både stue og spisestue i samme rum. Her kan det være rart at adskille de to sektioner med to tæpper. Ud over det bør du også sørge for at vælge matchende farver. Her er det især blevet populært med jordfarver i naturlige nuancer. Det vigtigste i din indretning er, at du selv føler dig tilpas.

Du kan måske også lide...